carrobergstrom.blogg.se

Mitt liv i ord,

Trevlig helg

Publicerad 2015-04-25 09:10:50 i Allmänt,

Hej hopp!

Så var det helg igen, även om jag haft helg i snart två veckor så har jag sett framemot just denna. För på måndag får jag äntligen återgå till jobbet och vardagen igen. Även om jag måste ta det extremt lugnt och bara jobba halvtid första veckan och sen känna efter så känns det ändå så mycket bättre än att ligga hemma ännu en vecka till. Mitt psyke behöver jobba, jag älskar det jag gör och känslan när man inte kan eller får gör mig galen. Jag får ständigt höra hur envis och tjurig jag är och just i denna situation är det en god egenskap. 

Jag vill än en gång tacka alla som brytt sig och hört av sig, tyvärr vill jag inte gå ut med vad läkarna kommit fram till men jag kommer bli frisk igen och det är huvudsaken :) 

Men idag är det lördag, och grillning står på schemat :) vädret verkar inte vara på vår sida men det bryr jag mig inte om. Efter att inte ha kunnat få i mig någon mat på över en vecka snart så ser jag framemot middagen idag ;) 

Hoppas alla får en underbar helg 😘

"Dåliga saker händer inte av sig själva – vi drar dem till oss för att lära oss något"

Min fina, fina Matilda. Jag är så glad att just du kom. Tänk att jag även denna gång fått den stora äran att inte bara vara din faster, ❤️


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela